Tavlefremstilling

Høj finish og sans for kvalitet i detaljen

”Vores effektive tavlemontører sætter en ære i, at alle tavler forlader vort værksted gennemtestede og med samme høje finish.”

Vi bygger styretavler og kombinerede styre- og krafttavler. Styretavler er en forudsætning for det meste af den automation, der findes.

Processen omkring det styringstekniske design kan undertiden være særdeles dynamisk. Ændringer i anlæggets opbygning eller nye ønsker til funktionalitet opdages måske først et stykke inde i arbejdet med at designe og konstruere styringen. I disse tilfælde er det en kæmpe fordel, at vi selv producerer styretavlerne på vores eget tavleværksted. Således kan vi løbende korrigere i el dokumentationen og sikre os at ændringerne implementeres korrekt under tavlens fremstilling.

Vores effektive tavlemontører sætter desuden en ære i, at alle tavler forlader vort værksted gennemtestede og med samme høje finish. Så ved de, at tidsforbruget reduceres, når jeres tavle skal monteres og idriftsættes.

El-dokumentation

Fagteknisk specialviden omsat til streger

”Enhver, der arbejder med drift og vedligehold af proces- og maskinanlæg, ved hvor betydningsfuld en fuldstændig og opdateret dokumentation er.”

Med kompetencer indenfor el-dokumentation kan vi påtage os opgaven med at el-projektere og dokumentere både styretavlen og resten af anlæggets elektriske opbygning. Enhver, der arbejder med drift og vedligehold af proces- og maskinanlæg, ved hvor betydningsfuld en fuldstændig og opdateret dokumentation er. Hos CD Automation er vi også klar over dette. Med ethvert projekt vi udfører, følger der altid et sæt el dokumentation, as-built!

Er mange små ombygninger og tiden løbet fra dig? Vi kan også påtage os at gennemgå eksisterende anlæg og styringer, samt rentegne eksisterende el-dokumentation, eller ligefrem tegne et eksisterende anlæg fra bar bund ved en systematisk gennemgang af installationen. Præsenter os gerne for din dokumentationsmæssige udfordring, så løser vi den.