Installation

Stolthed i det udførte arbejde

”Vores elektrikere har ikke kun en solid faglig base, de færdes også hjemmevant i de miljøer, hvor industrielle og el tekniske installationer udføres. Lige fra kloaksystemer til renrums miljøer.”

El-installationer i industrielle sammenhænge kan umiddelbart virke ligetil. Alligevel ses det alt for ofte, at den benyttede installationsteknik eller et forkert materialevalg resulterer i en installation, som ikke er tilfredsstillende for kunden, eller ligefrem ikke opfylder gældende krav og standarder.

Hos CD Automation har vi den viden og erfaring, der betyder, at vi professionelt kan udføre industrielle installations opgaver, og være stolte af resultatet. Vores elektrikere opdateres løbende på deres kompetencer og besidder den nyeste viden indenfor deres område.

De færdes hjemmevant i de miljøer, hvor industrielle og el tekniske installationer udføres. Ikke kun når det handler om at forstå teknikken. De har også en forståelse for, hvordan man agerer inden, man går ind i et renrum eller forlader en opgave, hvor man har været i kontakt med spildevand. Alt sammen værdifuld viden for kunder, som stiller krav hertil. For os er det altid vigtigt, at kravene i netop din virksomhed overholdes. Vi glæder os til at betjene dig med veludført installationsarbejde.

Maskin- og anlægsmontage

Vi ved hvor målet er

”Montage af maskin- og procesanlæg er en af vores yndlings discipliner.”

Ofte er montage af eksterne komponenter og instrumentering en del af vores leverance. Dette foregår typisk hos kunden eller slutbrugeren. El-installationer i industrielle sammenhænge kan umiddelbart virke ligetil. Alligevel ses det alt for ofte, at kunder ender med en utilfredsstillende installation, som ikke opfylder gældende krav og standarder.

Hos CD Automation har vi viden og erfaring til professionelt at udføre anlægsmontageopgaver og være stolte af resultatet. Vores montører har solid erfaring i, hvordan det færdige anlæg IO testes i samarbejde med software ingeniørerne. Montagen leveres altid sammen med de vigtige ”as-built” tegninger og slut kontroller.

Vores dygtige elektrikere ser frem til at aflevere et 100 % testet og funktionsdygtigt anlæg til din virksomhed.

Service

Ingen opgave er for lille

”Hos CD Automation er ingen opgaver for små til at få vores opmærksomhed.”

Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset opgavens størrelse. Mangler du et CEE vægudtag til en ny maskine, eller skal du have udskiftet et lysarmatur i din produktionshal, er vi klar til at rykke ud.

Det kan også være, at du har et produktionsanlæg, der er opstået fejl på. Så kan vi sende en af vores dygtige teknikere til dig, som finder og retter fejlen.

Døgnvagt

Altid på vagt

“Vi ved, hvor vigtigt det er for dig også at kunne få teknisk assistance i aften- eller nattetimerne.”

Har du brug for en kvalificeret tekniker udenfor kontorets åbningstid, så kontakt os for at drøfte jeres behov, så vi kan lave en aftale, der er skræddersyet til netop jeres virksomhed.
På denne måde er du sikret, at din produktion har minimal nedetid, også selvom der produceres, mens andre sover.
Bemærk venligst denne udkaldsservice kun er for momsregistrerede virksomheder. Er du privatkunde, kan du finde kontakt informationer for døgnvagt her.