Automation

Procesteknisk viden og tværfaglig forståelse

”Vi elsker, når vores indsigt i proces- og maskintekniske installationer bringes i spil, når vi rådgiver dig i et konstruktivt samarbejde.”

Automation er en af vores passioner. Vi besidder en særdeles bred tværfaglig teknisk viden, når det handler om proces- og maskinanlæg. Vores brede viden er afgørende for, at vi kan rådgive dig, når du skal have udført en el teknisk løsning. Vi har kvalifikationerne til at sætte os ind i de mange forskellige forhold, der gør sig gældende, når en styring skal designes. Derfor har vi mulighed for at forudse mekaniske problemstillinger i dit konstruktionsoplæg. Ligesom vi kan rådgive om valg af komponenter til løsningen, der betyder længere levetid, eller som måske løser helt andre problemer. Del din idé med os. Vi vil nyde at deltage som en kompetent og kreativ sparringspartner, så vi sammen finder det mest optimale styringsdesign.

Totalløsninger

Procesteknisk viden og tværfaglig forståelse

”Del din idé med os. Sammen finder vi det mest optimale styrings design.”

CD Automation beskæftiger medarbejdere med mange års erfaring indenfor industriautomation og med en bred tværfaglig viden indenfor proces- og maskinteknik. Det er den viden, der sikrer, at din opgave tilgås med den rigtige forståelse af, hvad der er målet med maskinen eller anlægget. Og at der måske opdages mere kosteffektive løsninger, idet vi kender til en bred vifte af tekniske løsningsmuligheder.Vi kan hjælpe med alt fra udskiftning af en defekt føler til en total automations løsning, hvor vi tilbyder fuld integration af dine maskinanlæg og systemer.
Står du med en føler, som ikke virker, og som det er svært at finde en erstatning for? Så hjælper vi med at finde erstatningen ud fra dens placering i anlægget, elektriske tilkobling, formål osv.
Har du et produktionsanlæg af ældre dato med for meget ”nedetid”, kan en total renovering af styringen måske give anlægget 15-20 års nyt liv. Med renoveringen kan du samtidig forvente alle de øvrige fordele, der følger med anvendelsen af nyeste styringsteknologier.
Eller måske du blot ønsker en ny produktionslinje bestående af flere forskellige maskiner, monteret og systemintegreret i din virksomhed. En kompleks opgave, som vi gerne påtager os ansvaret for at hjælpe dig succesfuldt igennem med.
Vi ser frem til at høre om din automations opgave og sammen finde ud af, hvordan vi bedst kan løse den for dig.

El-dokumentation

Fagteknisk specialviden omsat til streger

”Enhver, der arbejder med drift og vedligehold af proces- og maskinanlæg, ved hvor betydningsfuld en fuldstændig og opdateret dokumentation er.”

Med kompetencer indenfor el-dokumentation kan vi påtage os opgaven med at el-projektere og dokumentere både styretavlen og resten af anlæggets elektriske opbygning. Enhver, der arbejder med drift og vedligehold af proces- og maskinanlæg, ved hvor betydningsfuld en fuldstændig og opdateret dokumentation er. Hos CD Automation er vi også klar over dette. Med ethvert projekt vi udfører, følger der altid et sæt el dokumentation, as-built!

Er mange små ombygninger og tiden løbet fra dig? Vi kan også påtage os at gennemgå eksisterende anlæg og styringer, samt rentegne eksisterende el-dokumentation, eller ligefrem tegne et eksisterende anlæg fra bar bund ved en systematisk gennemgang af installationen. Præsenter os gerne for din dokumentationsmæssige udfordring, så løser vi den.

PLC & SCADA

Kilden til det hele er koden

”Vi kan altid parre den helt rigtige softwareløsning og omkostning til den aktuelle opgave, vi løser for dig.”

Når vi bygger styretavler, indgår der næsten altid en PLC. Enten har du en styringsbeskrivelse, som vi koder PLC programmet efter. Ellers kan vi udarbejde denne for dig efter dine kravspecifikationer. Mange styringer kræver tillige et HMI interface for den menneskelige kontrol og betjening. Dette realiseres som regel ved et panel eller ved en SCADA løsning. Der findes mange behov og heldigvis ligeså mange løsninger.

Vi samarbejder med alt fra freelance programmører til de største softwarehuse i Danmark inden for industriel PLC og SCADA programmering. Vi kan derfor altid parre den helt rigtige softwareløsning og omkostning til den aktuelle opgave, vi løser for dig. Vi påtager os naturligvis opgaven som helhed, så din samlede løsning leveres af CD Automation.