Selvom vi arbejder med avanceret teknologi sætter vi altid mennesket først.

CD Automation er mere end højteknologi
Selvom vi arbejder med avanceret teknologi sætter vi altid mennesket først. For os er samarbejdet med dig nemlig ikke bare en opgave, som skal løses. Det er et samarbejde mellem mennesker. Et samarbejde hvor dine unikke behov er i fokus og hvor vores medarbejdere har specialkompetencerne, der giver dig præcis den løsning, du har brug for.

Den værdifulde forskel
Hos os mødes du ikke med firkantede regler, men derimod med stærke værdier om altid at levere den bedste kvalitet til dig. CD Automation er nemlig skabt på baggrund af en stærk lidenskab for industriel automation, udført med kvalitet, know-how og det højeste niveau af service. Altid med et stærkt medarbejderteam hvor fællesskab, gensidig respekt og trivsel er højt prioriteret.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource
Det er vores dedikerede medarbejdere som skaber CD Automation. Vi kan kun leve op til vores værdier, fordi vi har de dygtigste medarbejdere, som er engageret i det de laver. De tager ansvar og er bevidste om vores værdier. Det gør de i deres møde med dig, din opgave og gennem en stærk fællesskabsfølelse hvor vi alle hjælper hinanden med at skabe det bedste resultat for dig.

Det som driver os
At arbejde i CD Automation er derfor ikke bare et job. Det er en hverdag, hvor hver enkelt medarbejder er med til at skabe løsninger for vores kunder, med en stærk bevidsthed om altid at levere et færdigt produkt og en serviceoplevelse der lever op til vores værdier. For det er netop vores værdier, vi styrer efter. Det gør mennesker, ikke maskiner.