Forsyningsselskab

Fra naturens ressourcer tilbage til naturen igen

”Savner du en entreprenør, som er fortrolig med anvendte teknologier indenfor forsyningsområdet?”

Vi har solid erfaring med en lang række opgavetyper indenfor vand- og spildevandsbehandling samt fjernvarme- og køling. Vi er således fortrolige med anvendte teknologier indenfor disse områder samt bekendte med de krav, der typisk stilles til entreprenøren og dennes ansatte.

Er I på jagt efter en ny el- og teknikentreprenør, tilbyder vi med glæde vores kompetencer. Kontakt os allerede i dag, så vi kan drøfte mulighederne.

Industrivirksomhed

Viden sikrer kvaliteten

”Måske skal du have installeret en helt ny maskinlinje. Måske skal der bare udføres dagligt forefaldende opgaver i din virksomhed, men du har ikke selv ressourcerne til at udføre dem.”

Industri- og produktionsvirksomheder har brug for fagteknisk kvalificeret personale til at vedligeholde deres udstyr.

Er der tekniske problemer, er det vigtigt, at kvalificerede teknikere hurtigt kan træde til og løse disse. Måske skal du have installeret en helt ny maskinlinje. Måske skal der bare udføres dagligt forefaldende opgaver i din virksomhed, men du har ikke selv ressourcerne til at udføre dem.

I alle tilfælde er CD Automation en stærk partner, der kan træde til, når behovet melder sig. Kontakt os allerede i dag, så vi kan høre om netop din virksomheds behov.

Rådgivende ingeniør

Kvalificeret og konstruktiv dialog, gennem hele projektet

”Vi sætter en ære i at deltage som kvalificeret entreprenør, med sigte på aktivt at bidrage til en konstruktiv dialog, hele projektet igennem.”

Vi ved, at du som rådgiver ønsker at hjælpe din kunde til at finde den mest kompetente entreprenør, der medvirker til at få projektet til at glide bedst muligt.

Vi har stor erfaring med at løfte el- og SRO opgaver vundet i licitation. Vi sætter en ære i at deltage som kvalificeret entreprenør med sigte på aktivt at bidrage til en konstruktiv dialog, igennem hele projektet.

Mangler du en el- og teknik entreprenør til en opgave, du skal udbyde, stiller vi gerne op og beviser, at vores påstand holder. Gennem hele projektet!

Maskinbygger

Viden sikrer kvaliteten

”Bygger du maskiner eller procesanlæg, men mangler styringsdelen, eller måske bare installationsarbejdet hos din kunde.”

Bygger du maskiner eller procesanlæg, men mangler styringsdelen eller måske bare installationsarbejdet hos din kunde?

CD Automation beskæftiger medarbejdere med mangeårig erfaring indenfor industri automation og med en bred tværfaglig viden, indenfor proces- og maskinteknik. Vores viden sikrer, at din opgave tilgås med den rigtige forståelse af, hvad der er målet med maskinen eller anlægget. Vi kan måske også bidrage til mere kosteffektive løsninger, idet vi kender til en bred vifte af tekniske løsningsmuligheder.

Så lad os byde ind med vores viden.
Eller helt enkelt bare med elektrisk montage udført efter dine krav og tegninger.