Menu
 

Vi ved hvor
målet er

Anlægsmontage

”Hos CD Automation har vi den viden og erfaring der betyder, at vi professionelt udfører anlægs montageopgaver og er stolte af resultatet.

Ofte er montage af eksterne komponenter og instrumentering en del af vores tavleleverance. Dette foregår typisk hos kunden eller slutbrugeren. Elinstallationer i industrielle sammenhænge kan umiddelbart virke ligetil. Alligevel ses det alt for ofte, at den benyttede installationsteknik eller et forkert materialevalg resulterer i en installation, som er utilfredsstillende for kunden, eller ligefrem ikke opfylder gældende krav og standarder.

Hos CD Automation har vi den viden og erfaring, der betyder, at vi professionelt udfører anlægsmontageopgaver og er stolte af resultatet. Ligeså vigtigt er det, at montørerne har erfaring i, hvordan det færdige anlæg IO testes i samarbejde med software leverandørens deltagere. Aflevering af ”as-built” tegninger, slut kontroller og ikke mindst dokumentationen af samme, er af stor betydning. Både for os og for vores kunder. Vores dygtige elektrikere ser frem til at aflevere et 100 % testet og funktionsdygtigt anlæg til din virksomhed.

CD Automation A/S

  • Energivej 40, 2750 Ballerup
  • Email: info@cdautomation.dk
  • Tlf.: 4497 4559
  • Telefontid: man-tors: 7:30-16:00, fre: 7:30-15:00
  • CVR: 3735 6697

Medlem af Tekniq