Menu
 

Stolthed i det
udførte arbejde

Installation

”Vores elektrikere færdes hjemmevant i de miljøer, hvor industrielle og el tekniske installationer udføres. Ikke kun når det handler om fagteknisk viden, men også en forståelse af hvordan man agerer, inden man går ind i et renrum.”

Elinstallationer i industrielle sammenhænge kan umiddelbart virke ligetil. Alligevel ses det alt for ofte, at den benyttede installationsteknik eller et forkert materialevalg resulterer i en installation, som er utilfredsstillende for kunden, eller ligefrem ikke opfylder gældende krav og standarder.

Hos CD Automation har vi den viden og erfaring, der betyder, at vi professionelt kan udføre industrielle installations opgaver, og være stolte af resultatet. Vores elektrikere færdes hjemmevant i de miljøer, hvor industrielle og eltekniske installationer udføres. Ikke kun når det handler om at forstå teknikken og vanlig praksis for veludført arbejde, men også en forståelse for hvordan man agerer inden, man går ind i et renrum, eller forlader en opgave, hvor man har været i kontakt med spildevand. Alt sammen værdifuld viden for de kunder, som stiller krav hertil og kender betydningen af, at kravene på netop deres virksomhed overholdes.

Vi glæder os til at betjene din virksomhed med veludført installationsarbejde.

CD Automation A/S

  • Energivej 40, 2750 Ballerup
  • Email: info@cdautomation.dk
  • Tlf.: 4497 4559
  • Telefontid: man-tors: 7:30-16:00, fre: 7:30-15:00
  • CVR: 3735 6697

Medlem af Tekniq