Menu
 

Procesteknisk viden og
tværfaglig forståelse

Automation

”Proces- og maskintekniske installationer kræver særlig indsigt hos de personer, som projekterer og installerer dem.”

CD Automation beskæftiger medarbejdere med mange års erfaring indenfor industriautomation og med en bred tværfaglig viden indenfor proces- og maskinteknik. Det er den viden, der sikrer, at din opgave tilgås med den rigtige forståelse af, hvad der er målet med maskinen eller anlægget.  Og at der måske opdages mere kosteffektive løsninger, idet vi kender til en bred vifte af tekniske løsningsmuligheder.

Totalløsninger
Vi kan hjælpe med alt fra udskiftning af en defekt føler til en total automations løsning, hvor vi tilbyder fuld integration af dine maskinanlæg og systemer.

Står du med en føler, som ikke virker, og som det er svært at finde en erstatning for? Så hjælper vi med at finde erstatningen ud fra dens placering i anlægget, elektriske tilkobling, formål osv.
Har du et produktionsanlæg af ældre dato med for meget ”nedetid”, kan en total renovering af styringen måske give anlægget 15-20 års nyt liv. Med renoveringen kan du samtidig forvente alle de øvrige fordele, der følger med anvendelsen af nyeste styringsteknologier.
Eller måske du blot ønsker en ny produktionslinje bestående af flere forskellige maskiner, monteret og systemintegreret i din virksomhed. En kompleks opgave, som vi gerne påtager os ansvaret for at hjælpe dig succesfuldt igennem med.

Vi ser frem til at høre om din automations opgave og sammen finde ud af, hvordan vi bedst kan løse den for dig.

CD Automation A/S

  • Energivej 40, 2750 Ballerup
  • Email: info@cdautomation.dk
  • Tlf.: 4497 4559
  • Telefontid: man-tors: 7:30-16:00, fre: 7:30-15:00
  • CVR: 3735 6697

Medlem af Tekniq